středa 14. ledna 2015

Bioré: Cool & Cool - vlhčené ubrousky

Nejsem člověk který by nějak zvlášť používal vlhčené ubrousky, ale tak sem tam se hodí. Navíc jsem je vyškrábla z tenčících se japonských zásob. Ano ještě pořád nějaké zásoby mám, přece jen měla ta krosna přes 20kg když jsem v květnu odjížděla.


No co tak o nich říct? Byly příjemné, byly osvěžující, velikost byla taky tak akorát. Nepáchly žádnou chemií a ani se netrhaly. Ke složení vám toho moc neřeknu protože anglických popisků na tom moc není. Jedině tak název a nápis Made in Japan.

Rozhodně na ruce byly dobrý a svojí práci udělaly. Nechali ruce čisté, osvěžené a trochu i ochlazené (používali jsme je s mužem párkrát v tanečních a nevěřili byjste jak se člověku můžou zpotit dlaně). Nevím jestli jsou určené i na obličej, zkoušet se mi to úplně nechce. Trochu se bojím, že chladivý efekt by na jemné pokožce obličeje mohl pálit.


Balení bylo moc pěkné, hlavně ten pytlík v kterém to celé bylo. Samotné balení ubrousků vidíte na třetí fotce. Na druhé je vidět prosvítající roh a na obalu je nakreslený obrázek jak vypadá balení uvnitř pytlíku, což je vlastně celkem praktické. Aspoň člověk nekupuje zajíce v pytli a nevybafne na něj pak něco obyčejného, když se podle pytlíku natěšil na Sanrio ubrousky.


Na pytlíku a pak i obalu se mi líbí i Sanrio postavičky Kuromi a My Melody. Je hrozná škoda, že v Evropě znají všichni jen Hello Kitty a nic jinýho tu nefrčí. Přitom spousta z nich má velký potenciál se tu zalíbit, stačilo by kdyby to sem někdo vozil. A ideálně v nějaké nerůžové formě. Vždyť na ofiko Sanrio stránkách je tolik krásných věcí.

7 komentářů:

  1. Prosím prosím opravit íčka :) mé neurotické já si to nějak nezvládlo dočíst (a když už v tom budeš, chybka se vloudila i do by jste/byste) Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano uznávám, občas jsem strašnej analfabet a nemám svůj den ani když si to po sobě dvakrát přečtu a vím že mi tam něco nesedí, jen mi nedochází co.

      Vymazat
    2. V pohodě, to se stává i v lepších rodinách :D

      Vymazat
    3. No my to v ní máme docela slušně. Někdy ve druháku jsem zjistila, že sestřenka i bratránek (každej z jinýho kolene) nezávisle na sobě, píšou stejně jako já občas výkend misto víkend. Prostě víkendy u nás byli vždycky zásadně tvrdý :D

      Vymazat
    4. Protože měkký víkendy jsou pro padavky! :D Já si třeba až skoro do sedmnácti myslela, že do slova humánní patří L... jakože humální ;)

      Vymazat
    5. Aha, tak tohle slovo moc nepoužívám a tak je pro mě jeho psaná verze velkou novinkou. Inu člověk se pořád učí

      Vymazat
  2. Já na vlhčené ubrousky taky nikdy nebyla, ale když si z nás v Kodani udělali racci záchod, tak jsem velmi ocenila, že kolemjdoucí Mexičanky jich měly plnou kabelku =D

    OdpovědětVymazat