pátek 23. ledna 2015

Novinky od Etude House - Color In Liquid Lips

Už docela dlouho nebyly žádné novinky. Tedy né že by korejské kosmetické firmy usnuly na vavřínech, to v žádném případě, ale nějak mě nic nechytlo natolik abych o tom psala samostatně. Teď se to trochu nakupilo, takže to snad nebude úplně marný článek.

Poslední dobou je děsně módní dělat gelový laky na nehty. A to jak zapékací, tak bez zapékání v UV lampě. Stylenanda 3 concept eyes vydala svůj set na gelové nehty, Etude House ho taky vydal, dokonce i do našich drogérií brzy prý dorazí nějaké nové laky od Essence, které se budou tvářit gelově, ale zapékací nebudou.

I když na to moc nejsem, tak se mi nejvíc líbí Stylenandí zapékací lampa. Připomíná totiž Nintendo konzolku a tu mám moc ráda. Hranatý laky už tak hezký nejsou, ty se mi zas víc líbí od Etude House.

Stylenanda 3CE

Etude House lampa




Pak jsem zaznamenala od Etude House Face Blur, což je hloupůska která vám jakože photoshopne pleť aby byla jemnější, světlejší a prostě hezčí jako když si házíte filtry na instagramovky.


A nejnovější věc jsou další tekuté rtěnky. Která kosmetická firma by je dneska nedělala žejo. Jenže on je docela kumšt udělat je pořádně aby na té puse něco vydržely, nelezly do vrásek a slušně barvily. Mám tu od Etude House dvě z edice Color Lips-fit a výdrž je na nich je spíš průměrná.

Nové tekuté rtěnky by se měli jmenovat Color In Liquid Lips. Nedávno k nim vyšla spousta obrázků, takže vám sem hodím celou nálož, aby jste si to pěkně užili. Vypadá to že rtěnky nejsou matné jako Color Lips-fit, ale naopak zůstávají lesklé s nádechem tekutosti. Ou jé, už vidím jak to jde dolu nebo se to aspoň rozmazává. Stejně se mi díky tvaru líbí a budu o nich trochu přemýšlet. Podle mě je hezký nápad tvarovat vnitřek lahvičky aby to vážně vypadalo jako rtěnka.









13 komentářů:

  1. To opravdu vypada jako 3DSko! Uplne k tomu vidim sadu laku s Monster Hunter tematikou - treba modrozeleny Brachydios, fialovy Nargacauga a rudocerny Dire Miralis - to by byly i hrozne hezke krabicky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím že bys podobně barevné laky našel i v současné nabídce, ale stejně mě nenecháš ti s nima udělat manikůru.

      Vymazat
  2. Těším se na ohlasy na Color In Liquid Lips. Z promo fotek to vypadá skvěle, ale realita bývá z mých zkušeností u Etude House často úplně jinde, tož to si raději počkám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě. Mě na puse navíc máloco vydrží protože prostě jsem tvor který pořád smrká (nechtěné otírání horního rtu do kapesníku), jí, pije, sem tam dá někomu pusu a vůbec takové ty aktivity které se neslučují s životností rtěnek. Jsem zvědavá jestli někdy objevím rtěnku která se mnou přežije v dobrém stavu treba i jen 4 hodiny.

      Vymazat
  3. Něco jako Face Blur bych opravdu potřebovala :D nebo rovnou "fotošop krém". Schválně zapátrám po internetech, jestli je to opravdu takový zázrak. Tekutým rtěnkám moc nevěřím, nějaké jsem zkoušela a všechny hrozně patlaly nebo divně lepily :) ono už sehnat nějakou obyč slušnou klasickou je celkem kumšt!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si poslední dobou říkám, že si zkusím naspořit na nějakou drahou rtěnku a schválně jestli bude nějak lepší. Hodně mě láká MAC protože mají solidní výběr barev a člověk si je může na prodejně ozkoušet. Ale prostě ty prachy jsou strašný.

      Vymazat
    2. Zkoušela jsem jednu od Diora například a byla s ní spokojená, vydržela o něco déle než ty z drogerky, ale zas když si vezmu tu cenu, asi bych to do toho nevrážela.
      Pak jsem měla vypůjčenou i jednu od YSL, a to zas byla dost tragédie, strašně se obtiskávala a musela se furt každou chvíli nanášet znovu.

      Vymazat
  4. Zapékací lampa fakt vypadá jako 3DS, štětečky od těch rtěnek zas vypadají jako... ugh, něco jiného :'DDD lips-fit jsem taky zkoušela, bohužel jsem nevychytala odstín a vypadalo to na mě šíleně... tuhle novinku asi oželím, nejsem fanda příliš lesklých věcí... nad face blurem jsem přemýšlela ale bojím se že to nic dělat nebude, po panda creamu už těmhle věcem nevěřím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako popravdě kdybych chtěla něco 100% awesome na podobném rtěnko-tekutém principu, tak si prostě pořídím Lime Crime a nezkouším kdejakou chujovinu. A že si jednoho dne fakt Lime Crime pořídím vím, jen se k němu propracovávám zkoušením všeho možnýho.

      Vymazat
  5. Ten face blur je tu na každém rohu, ale nějak tomu nevěřím... Z novinek podle mě stojí za nejvíc nový čistící gel od Banily, tan je super - akorát číhám až přijdou s lepší slevou než 3+1 (doživotní zásobu ho zase nepotřebuju). A vyšla edice malovátek, co ji snad navrhla bývala ulzzang Pony, ale ceny nic moc (oční stíny ála Naked pallet, 8 ks, 20 000 KRW)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty malovátka od Pony hrozně tlačej v memeboxu mi přijde. Už pár měsíců zpátky tam měli na stránkách nějakou paletku od ní a teď mají i nějakou jinou jsem koukala, takže to bude asi ta co o ní mluvíš. Samotná stojí 20$ a mají ji tam i v různých setech s tvářenkou, rtěnkou a podobně.
      Čištění není nikdy dost, ale teda 3+1 je vážně trochu ujetý pokud se to vztahuje jen na ten gel. Netuším kolik toho na sebe patlají korejky, pro mě je to reálným odhadem zásoba na dva roky intenzivního čištění.

      Vymazat
  6. Ahoj holky, kdybyste měly zájem, tak já liquid lips vlastním a právě začínám psát blog. Tohle je první produkt,na který jsem udělala recenzi.
    http://meimeibeautybeast.blog.com/2015/02/26/review-etude-house-color-in-liquid-lips-pk001-pink-in-ribbon/

    Píšu hlavně anglicky a tak nějak to smolím do češtiny i pro domorodce. Jak říkám jsem začínající bloggerka, tak to asi nebude úplně dokonalé. Ráda bych se ale podělila se zkušenostmi s ostatními. Korejské kosmetiky mám kopec. Mám i ten Face Blur, ale moc nadšená z toho nejsem. Vypadá to, že další recenze bude o něm. No snad vám nevadí, že si tu dělám reklamu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reklama nevadí když je spojená s nějakým komentářem k věci. Na blog jsem mrkla a rozhodně musím říci, že působí dost asijsky. Teď jen nevím jestli je to dobře nebo špatně. Ze začátku to člověku přijde trochu nepřehledné, ale jakmile se zorientuje, tak je to v pohodě.
      Styl psaní se časem zlepší, já to na sobě taky pořád pozoruju a když si čtu některé starší články, tak se sama sobě směju. Co to rozhodně chce, je zlepšit kvalitu fotek. Nikdo neříká že si máš koupit zrcadlovku nebo tak, já to taky jedu všechno normálním kompaktem, ale díky tomu modrému pozadí působí fotky zbytečně tmavě. A třeba rozostřenou fotku rtů bych taky vynechala a udělala jí znova. Na vodoznaky na fotkách v téhle velikosti se taky můžeš asi vykašlat, těžko ti ty fotky bude někdo krást a když už, tak to co tam máš si v pohodě odmaže nebo fotku ořízne. je to zbytečná práce navíc.

      Vymazat