pondělí 19. ledna 2015

Oriental Princess: Tropical Nutrients - Banana Hair Treatment

Zas jeden z mnoha pokusů péče o vlasy. Miluju banány a když jsem narazila na testerkorea na tuhle banánovou masku, neodolala jsem. Teda nikdy jsem moc neslyšela o zázračné funkci banánů na obnovu vlasů, ale co už.


Touhle maskou jsem se chtěla trochu rozmazlovat, protože cena není nijak levná. Když jsem jí objednávala, tak vycházela asi na 280kč, což je už docela dost za 200g masky. Utěšovala jsem se tím, že za ty prachy bude určitě převratná a udělá zázraky.


Na etiketě výrobce klasicky píše jak je to super a že maska zjemní, obnoví a vyživí to vaše vlasy. Prostě klasika.  Na složení to chce raději nekoukat.

Naprosto nejlepší na masce je ta vůně. Milé dámy, pokud milujete banánové koktejly, nebo prostě jen mírně rozmačkaný banán se zmrlinou, nebo aspoň tu sladkou vůni čerstvě oloupaného banánu, tak budete mít co dělat, aby jste se nepokusili masku sníst. Ona má i úžasnou konzistenci s malinkýma ďubkama jako kdyby tam fakt někdo rozmixoval banány.

Bohužel v ostatních věcech už je naprosto průměrná. Žádné extra vyživení ani regenerace se nekonala. Konal se jen oslnivý a až nepřirozený lesk vlasů v těch partiích, které ještě nemám odbarvováním zničené. Fakt to chvilkama vypadalo, že mám na hlavě spíš paruku než svoje vlasy.

Takže znovu fakt masku pořizovat nebudu. To že něco naprosto nepřekonatelně voní, je sice hezký, ale pokud to nic nedělá, tak investuju svý prachy jinam. Možná by to mohlo být zajímavé pro někoho se zdravýma, ale matnýma vlasama nebo pro asijské vlasy. Pro mě bohužel ne.

4 komentáře:

  1. Banánová maska zní fajn, ale cenově je to teda už na úrovni všelijakých bio produktů, po kterých pokukuju, tak jim asi dám přednost :) navíc banány raději jím a zas až tak mi nevoní. Mají teď docela hezké slevy na biooo.cz, tak nejspíš vyberu zas něco tam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nečekala bych že to kdy řeknu, ale taky sem tam začínám pokukovat po bio věcech. Čistě ze zvědavosti samozřejmě.
      Fakt škoda že není nějaká zázračná. Ta vůně mě prostě bere a kdyby měla aspoň trochu lepší výsledky, tak si jí koupím znova.

      Vymazat
  2. No za tu cenu teda průměrný výkon fakt nenadchne :/ Podle mě jsou dobré indické masky, stojí fakt pakatel a jsou super. Měla jsem nějakou s kokosovým olejem a bylinkami za 3 Eura a vydržela půl roku, při používání snad dvakrát týdně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kokosový olej mým vlasům moc dobře nedělá. Ani olivový. Ještě tak ta Macadamia maska je pro mě dobrá. Prostě oleje pro mě nejsou. Zatím jsem nenarazila na nic z čeho bych si sedla na zadek a potřebovala to do konce života, což je škoda. Trochu doufám v zázraky s bílou Tsubaki řadou od Shiseido až se někdy dostanu k něčemu jako maska.
      Hlavně moje vlasy si docela rychle zvyknou na to čím je meju a přizpůsobí se v tom špatném slova smyslu. Takže se pak třeba rychleji mastí, tváří se zplihle a těžce....prostě radost. Nejlíp vypadají po tom co se obarvím. Protože to mám vždycky na hlavě hodinu barvu mixlou s kondicionérem, tak se nacucaj.

      Vymazat