pondělí 12. ledna 2015

Shiseido: Tsubaki Damage Care

Slibovala jsem napsat i o druhé řadě na vlasy od Shiseido, která se mi válí v koupelně. Tentokrát je to bílá řada Tsubaki Damage Care a je báječná.


Samozřejmě nevlastním celou řadu, ale jen dva kousky. To menší je Hair water a větší Hair emulsion. Nejprve vám něco řeknu o Hair water. Nejvýraznější rys je, že při rozstřikování smrdí jako vůně na WC, naštěstí ve vlasech to pak už cítit není. Má pumpičkový rozprašovač a pokaždé když si s tím nastříkám vlasy, jsou pak hebké a příjemné na dotek. Lahvička obsahuje 70ml a minimum angličtiny, takže vám toho víc nepovím. Na stránkách toho taky moc nebylo. Jen o tom jak je to super a jak to obsahuje kamélii a navrací to vlasům lesk, pružnost, zdraví a takový ty běžný věci.

Hair emulsion naštěstí voní mnohem líp. Pumpičkové balení je skvělé a obsah 100ml naprosto dostačující. Stačí trochu vetřít do konečků vlasů a druhý den je mám jak kdyby nikdy nebyli rozbitý. Bohužel to není trvalý efekt, ale rozhodně pozoruji, že kvalita vlasů jde při pravidelném používání nahoru.

Cena na ebay se za každou z lahviček pohybuje okolo 200kč. Až mi dojdou, budu mít opravdu vážné dilema jestli si je objednat nebo ne. Minimálně emulzi bych brala a kdyby to šlo tak bych ráda vyzkoušela i další produkty z téhle řady. Vzhledem k dostupnosti a ceně, to vidím spíš tak, že si prostě našetřím na další Japonsko a zas přitáhnu krosnu plnou věcí.

2 komentáře:

  1. Nemá Tsubaki náhodou i Sephora nebo tak něco a Okamura? Ale nevím, v jakém rozsahu... Já si teď pořídila emulzi za podobně nekřesťanské peníze od Beyond, tak jsem zvědavá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to fakt nevím. Vím že nějaké Shiseido se tu prodává, ale co jsem tak zběžně koukala tak jsou to spíš hodně drahé krémy a trocha dekorativky. Na Tsubaki jsem se kdysi ptala v Douglasu a prodavačka mi řekla že neví jestli toho budou dovážet víc.

      Vymazat