čtvrtek 8. ledna 2015

Vánoční balíček

Letošní vánoční balíček se trochu opozdil. Částečně si za to můžu sama, čekala jsem až budou na testerkorea nějaké zajímavější slevy a těch jsem se dočkala až 19. prosince (i když taková bomba to zas nebyla). 24. prosince mi psali, že balíček odesílají a dorazil až 6. ledna. Asi začínám být zhýčkaná protože jsem ho čekala ještě před novým rokem.

Vlastně jsem toho neobjednávala nijak moc. Spíš věci co potřebuji. Nějaký ten krém na obličej, pár tužek na oči z edice 101 Play Pencil na které jsem byla zvědavá, nějaké to odličování na cesty, houbičky na makeup protože mě fakt nebaví je vždycky 10 minut mýt třemi různými mýdly a doufat, že BB cream pustí a budou zas jako nové. Krémy na ruce se mi přes zimu taky tenčí, takže i ten jsem tam jeden přihodila a pak teda malé hýření v podobě laků na nehty a radost v podobě vánoční edice čistících pěn.


Na fotce:
Etude House: Play 101 Pencil (Holiday Limited)
TonyMoly: Moisture Foam Cleanser Set
Innisfree: Olive Real Cleansing Care Kit
Innisfree: Green Tea Fresh Cream
Etude House: Sweet Idea Bunny Nails
TonyMoly: Tony Nail Metalic
TonyMoly: Magic Food Banana Hand Milk
Skin Food: Happy wash kit 4 items
Etude House: My Beauty Tool Heart Shape Puff

Bouhužel vám neřeknu kdy se dočkáte recenzí, mám toho pořád hodně ještě z minulého roku a mohla bych vydávat článek pomalu každý druhý den, jenže na to jsem moc líná. Předem můžu prozradit, že 101 Play Pencil jsou nejen voděodolné, ale i mýdloodolné a banánový krém nádherně voní.

2 komentáře:

  1. Není šance, že by pošta doručila něco tak rychle mezi svátky, každý rok s tím mívám problémy. Spíš se divím, že ti to UŽ přišlo. Já teď čekám několik věcí z USA, odesílané ještě před Vánoci a... stále čekám, no :/
    Bunny Nails – geniální design! <3

    OdpovědětVymazat
  2. Ty laky mají fakt dokonalé balení!

    OdpovědětVymazat