úterý 4. února 2014

Opomenutý článek s hromadou krémů

Při procházení fotek jsem objevila jednu z podzimu, kdy jsem se začala připravovat na nadcházející zimní období a nakoupila nějaké krémy na ruce a další věci. Samozřejmě jsem všechno poctivě nafotila a zapomněla napsat článek. Takže dneska budeme plnit resty a zrecenzujeme si nějaké ty krémy na ruce.


Tučňáček na fotce bohužel v recenzi nebude, protože byl darován k vánocům. Můžu jen říct, že nádherně voněl a že dotyčná byla nadšená jak rychle a dobře se vsakuje. Pokud ho chcete, hledejte Holika Holika: Penguin's Dream Hand Cream (Limited Collection). Na ebay i jinde ho pořád mají, takže tak limitovanej zase nebude.


Další věc na kterou bych opravdu ráda upozornila je E Choice: Shea Butter Hand Cream. E Choice spadá pod firmu From Nature. Jak název napovídá, tak to asi nebude tuna chemických hrůz. Na obalu krému si to bohužel nepřečtete, je v korejštině. Na ofiko stránkách tvrdí, že krém obsahuje bambucké máslo, kokos, oves a nějakou vodu z hor. Kdo mě zná, už ví že mi jsou tyhle věci ukradené a píšu to jen tak aby se neřeklo. Krém totiž sám o sobě skvěle voní, rychle se vsakuje a je na rukou strašně příjemný. A Cena? 1000Won. To je v aktuálním kurzu něco okolo 20Kč. Za 60g krému, no neberte to.

Obal není nijak extrémně zdobný nebo roztomilý. Je prostě jednoduchý, účelný a levný. Vlastně pravidla E Choce zní: easy, economy, energizer, every day low price, experiences brand. Na to, že jsem si to objednala jen tak ze zvědavosti co dostanu za tu cenu, fakt víc spokojená být nemůžu a už se těším až zas podniknu nájezd na Tester Korea a zkusím něco dalšího od téhle značky.



Další věc teda není moc krém, ale takové krémové mýdlo. Pokud z nějakého důvodu nemáte rádi mýdla na veřejných toaletách nebo na hajzlících v obchoďáku, tak tohle by mohla být vaše spása. It's Skin: Mini BeBe Creamy Foam - Banana. Pokud nemáte rádi výrazné vůně, tak na Mini BeBe zapomeňte. Síla banánků by vás mohla porazit. A je jich celých 30ml za 165Kč na ebay.

Další varianty Mini BeBe jsou Granátové jablko a zelené hroznové víno.

Použití: Vymáčkněte si ho do vlhkých rukou, promněte packy tak aby to malinko napěnilo a opláchněte.



Nakonec tu mám Etude House: Don't Worry Hand Cream. Přátelé je to bomba! Můj nejoblíbenější krém na ruce co mám. Pravda je trochu neskladný protože má botičky. Ale je totálně roztomilý protože má botičky! Kolikrát jste měli krém který se dá zouvat?


Na fotce je trochu vidět i putovní chlup schovaný někde uvnitř foťáku a objevující se jak se mu chce, za to se omlouvám. Asi mu založím vlastní stránky aby pořád neopruzoval na fotkách nebo se jednou naštvu a nechám foťák vyčistit.

Takže Etude House: Don't Worry Hand Cream ve variantě I'm On Your Side má vonět jako Powdery Citrus. Nevím jak bych popsala skutečnou vůni. Trocha citrusu tam asi někde bude. Mě to voní tak hezky čistě. Jako když vylezete z vany a natřete se něčím pro miminka.

Velikost je 40ml a fakt ho stačí na ruku vymáčknout jen trošičku. Cena se pohybuje na ebay okolo 120Kč. Hodně uvažuju jestli si z téhle řady nepořídit i balzám na rty. Kdyby byl tak skvělý jako krém, bude mi za ty prachy stát.

2 komentáře:

  1. Krém který má botičky a tučňáko-krém! *_* Tohle si ukládám, protože určitě musím někomu toho tučňáka dát jako dárek a pak pozorovat, jak zkoumá, co to má být =D

    OdpovědětVymazat
  2. Awww, tak tohle bude moje smrt, protože krémy na ruce spotřebuju dva do měsíce! Obzvláště ten super levný vypadá zajímavě. A tučňák a botičky ani nepotřebují komentář, ty jsou prostě boží.

    OdpovědětVymazat