pátek 14. února 2014

Skin Food: Queen's Baking Choco Smoky Creamy Lip

Dneska tu mám jednu krémovou rtěnku/barvu na rty od Skin Food z kolekce Queen's Baking. O kolekci samotné jsem psala kdysi v novinkách. Většina kolekce mi mohla být ukradená, ale zaujal mě odstín jedné z krémových rtěnek. Takže jsem si pořídila VL01 Choco Plum.


Foťák mi malinko zaostřil někam k lepším zítřkům, ale neva. Vidíte tu brutální barvu? Tak takhle vypadá i na rtech! Když už se maluju a dám si s tím tu práci, tak sakra chci ať je to vidět. A vidíte tu malinkou zlatou věc vyčuhující z pod té skleněné dózičky? Tak to je malinkej štěteček.


Štěteček se dá vytáhnout buď celý i s pouzdrem, nebo klidně samotný a pak ho zas zasunete do pouzdra v dózičce. Hrot/štětiny jsou tvrdé, nevím jestli to tak má být. Nikdy jsem žádný štětec na rty neměla v ruce. Ale díky té tvrdosti se s tím skvěle vykreslují kraje rtů a dobře se nabírá barva. Té stačí opravdu trochu na celé rty. Až si myslím, že těch 5g co je v dóze fakt nespotřebuju. Opravdu netuším jak to dělaj jiný blogerky s těma článkama o vypotřebovaných produktech. Mě se povedlo za posledních pár měsíců dopotřebovat tak akorát jedno mýdlo a dva prášky na praní. Jo a taky vyhodit prošlý roztok na čočky.

Na rtech barva drží dobře, jednou za pár hodin nebo po jídle to chce překontrolovat a doplnit. Jediné co může někomu vadit je zvýraznění vrásek na rtech. Takže pokud máte třeba hodně suché rty se zlobivýma kusama kůže, tak na tenhle produkt asi rovnou zapomeňte. Skvělý je, že rty oproti jiným "krémovým" věcem s kterýma jsem se setkala, nevysušuje. A pokud jo, dá se přes rty jemně přejet leskem nebo balzámem.

Skin Food si u mě díky téhle maličkosti trochu polepšil (po těch hnusných medových vzorcích) a asi mu dám ještě nějakou šanci.

3 komentáře:

  1. Ten schovávací štěteček je mile a prakticky vymyšlený~ Barva vypadá opravdu pěkně a sytě, škoda, že nemáš i nějakou fotku na rtech, určitě bych moc ráda viděla, jak vypadá po použití :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když já strašně nemám ráda detailní fotky rtů nebo očí. Chápu že to ukáže rtěnku nebo řasenku zblízka, ale mě se to prostě hrozně nelíbí.

      Vymazat
  2. Ten štěteček je skvělý, tohle se mi na korejské kosmetice hrozně líbí, že často dají "něco navíc" a tak šikovně to zakombinují =)

    OdpovědětVymazat