úterý 11. února 2014

Úchylná barevná nálada pokračuje

Pořád jsem narážela na různých blozích a youtube na kosmetiku Sleek. Je ošklivá, neroztomilá, nelíbí se mi. Obyčejná černá krabička. Prostě nic moc. JENŽE jsem chtěla výrazné stíny. A nikdo jinej v rozumné cenové kategorii tu nebyl. Takže mi nezbylo než si najít nějaký eshop a objednat si to z něj. Trochu jsem se rozhodovala mezi fakt brutálně neonově zářivýma barvama a tím co vidíte na obrázku. To se jmenuje Sleek: I Divine Ultra Matte V1.


A za ty prachy (i s poštovným 350Kč) to je bomba. Konečně můžu prohlásit, že už žádný stíny nepotřebuju. Barvy jsou opravdu tak jasný jak vypadaj na fotce. Takhle jasný jsou nejen v té paletce, ale i na očích. Takže nic pro někoho kdo chce být nenápadnej.

Juchám hlavně nad těma růžovýma a fialovou. A nad žlutou! Konečně žlutá která je fakt vidět. Zelený barvy asi moc nevyužiju, s růžovýma vlasama a zelenýma stínama bych vypadala nejspíš blbě. Modrou jsem zkoušela včera v kombinaci s růžovou a fakt mě potěšilo, že stíny netrousí při nanášení a na očích dobře drží celý den (to může být způsobeno používáním báze, ale bez ní nedám ani ránu).

Konec neroztomilého postu a já doufám, že už si nic tak hnusně černého nebudu muset koupit. Na druhou stranu se zas ta krabička dobře drží a má velké zrcátko takže trocha decodenu by mohla spravit nedostatek neroztomilosti.

8 komentářů:

  1. V poslední době o nějaké paletce od Sleek taky uvažuju. Sice tedy ne o tak zářivých a jasných barvách, jakým dáváš přednost ty, ale uvažuju. Díky tedy za tvé postřehy, paletka vypadá opravdu suprově :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No neutrálních maj neskutetečnej výběr. Líbí se mi třeba Vintage kvůli těm tmavě fialovým a koukala jsem i na iCandy ale ta je na mě málo výrazná i když je barevná, stejně tak i Lagoon. No a pak je tam spousta hnědých, ty mě vůbec nezajímají a nechápu proč všude všichni do paletek cpou tolik hnědý. Pokud kuli nude líčení tak by mi tam měli cpát spíš žlutou, zelenou a bílou. To jsou moje nude barvy. Maximálně nějakou hodně světlounce růžovou. Světle hnědá jsem když se válím 14 dní u moře ve stínu a mažu se krémem s faktorem 50. Když ne, tak jsem červená a naštvaná.

      Vymazat
    2. Koukala jsem, že mají pěkné nude paletky, ale taky jsem si dneska vygooglila, že mají paraben, tak teď se mi to v hlavě teprve mlátí, zda koupit či nekoupit :D Já zase musím se svým citlivým ksichtem dávat pozor na tohle, každý máme něco, no ^^'

      Vymazat
  2. Od Sleeku, bola aj moja prvá paletka, aktuálne mám už tri (nebyť pozostatkov zdravého rozumu je ich aj viac)... Inak kvalitou sú naozaj dobré podľa mňa, ja mám všetky v neutrálnejších odtieňoch, ale kamoška má tú, čo ty a je unesená..:)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se náhodou Sleek líbí :) Pěkná krabička a přímo plastový obal mi přijde takový profesionální, elegantní, jak je matný a jen to písmo lesklé :) Já jsem po dloooouhém váhání objednala v neděli I Divine Oh So Special, tak už se nemůžu dočkat, až dorazí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to máme úplně stejný vkus :) tahle se mi taky nejvíc líbí...miluju barvičky *_* jenže...jsem moc líná na oční stíny ...koupila bych si ji jen pro ty barvičky a pak by někde ležela :(

    OdpovědětVymazat
  5. jé,tu jsem si koupila v Londýně :). Původně jsem chtěla Acid, ale bohužel jí v Boots neměli, tak jsem sáhla po téhle a nelituju

    OdpovědětVymazat
  6. Také jsem před nedávnem přemýšlela nad koupí Sleeku a je mi jasné, že si jednou nějakou paletku od nich pořídím, jen ve mě poslední dobou bojuje ta super-barevně-drsněroztomilá část s tou spíše nenápadnou, romantickou (aneb takováto paletka x nějáká v nude barvách )

    OdpovědětVymazat