neděle 26. ledna 2014

Slizký zážitek

Sliz se stal nedávno celkem populárním. Tedy ten šnečí potažmo slimáčí. Prý má mrtě blahodárných účinků a kdesi cosi, takže se musí dělat šnečí krémy, slizová séra, mýdla, podkladové báze, BB a CC creamy, dokonce i balzámy na rty. Obvykle takový produkt poznáte podle obrázku šnečka na obalu. A já, nic zlého netuše jsem na sebe ten hnus napatlala.

Už je to tak. Přišel mi jednou s něčím vzorek Missha: Super Aqua Cell Renew Snail Essential Moisturizer. Vzorková lahvička se mi hrozně líbila. Nebyl to prostě klasickej pytlík se vzorkem, ale lahvička a to už je přece něco lepšího. Hmm tak první věc po odšroubování víčka byla: "Jak to sakra mám z té lahvičky vyklepat?". No nic jsem drsná, to dám. Za pomoci injekční stříkačky to i docela šlo.

Vlastně by mi ani nevadilo že je to sliz a že když si nechám po obličeji lozit šnečky, tak to vyjde levněji. Naštvalo mě, že má jinak bezproblémová pleť najednou začla mít problémy a pupínků se budu zbavovat aspoň dva týdny. Nejhůř to odneslo asi čelo, znáte takové ty mikro pupínky co skoro nejsou vidět, ale víte o nich a jsou otravné. Tak těch je čelo úplně plné. No a pak trochu levá tvář, která je dost citlivá, tak tam se udělal pravej, nefalšovanej, puberťácekej beďar. Takže teď se pro jistotu téměř nemaluju a nepatlám na sebe nic co nutně nemusím.

Ach jo. To tak ještě budu nějakou takovou kravinu někdy zkoušet. Jediná šnečí věc které dám ještě šanci jsou krémy na ruce od The Saem a to jen kuli těm ksichtíkům dotyčných šnečků.


5 komentářů:

  1. Nejlepší je, že spousta lidí by na šneka nesáhla, ale na obličej si ten sliz dávají:D Já si objednala vzorečky legendárních bb creamů od Skin79 s tím, že to prostě jenom zkusím...na plné balení se necítím, to by ten sliz musel být extra úžasný...
    http://simushkainwonderland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Mám doma šneky od Mizonu a naopak si je nemůžu vynachválit. Byla to láska na první namatlání ... možná jste si jen nesedli.

    OdpovědětVymazat
  3. Kamarádka zatím jen chválí, tak jsi asi chudáku nějaký exot se šneky nesnášející pletí ^^'
    Musím každopádně souhlasit se Simushkou, docela mě baví sledovat tenhle šnečí boom a nadšení zvláště u lidí, u kterých vím, že nesnášejí vše od hmyzu, slizu až po já nevímco :D Marketing holt v tomto případě ukázal svou pravou sílu.... protože třeba ty krémy na ruce od The Saem jsou opravdu tak cute, že by to ke koupi nalákalo snad kohokoliv ^^'

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni jsou ti Saem šneci na vygooglených fotkách snad ještě hezčí než na promo obrázku. Nenene nesmím pořád utrácet, už teď napnutě čekám na nově zakoupený noční krém. Navíc mám poslední dobou ujetou náladu a dneska jsem šla okolo zlevněných neroztomilých Inglot rtěnek, modrá a zelená jsou už moje :)

      Vymazat
  4. Já mám šnečí BB od Misshy a je to nejhorší BB krém, co jsem kdy zkusila >.< Sice se po něm neosypávám, ale kryje nic moc, smrdí strašně a narozdíl od třeba Skin79 je strašně vidět. -____- Ty krémy na konci jsou ale roztomilé, doufám, že mají taky silnou vůni, co překryje tu šnečinu...

    OdpovědětVymazat