sobota 1. února 2014

Etude House: Color Lips-fit s bonusem

Pro letošní jaro si pro nás Etude House připravil nějaké ty tinty na rty. Upřímě čekám co vydá dál, protože schizofrenní vydávání je evidentně na denním pořádku.


Takže takhle vypadá kolekce. Jo a teda už to nejsou tinty, ale patrně to bude mít krémovější strukturu, takže tomu říkáme water lipstick jasný?


Co to dělá? Je to barevný, nadýchaný a lehce se to patlá. Taky to asi bude dobře barvit protože to vypadá na silnější pigmentaci. V současné době používám něco podobného a jestli to fakt bude ono, tak musím říct, že se s tím musí pracovat hodně precizně protože když vám ujede ruka mimo rty tak to vypadá fakt blbě a schne rychle. A taky to vysušuje rty. Hodně.


Barvy budou patrně matné a jediného lesku docílíte, když to něčím přetřete. Samozřejmě nic výrazného to korejci nenosej. I když ten sedmý odstín už vypadá docela brutálně. Ale brala bych i ten první a ten pátý co vypadá do hněda a na rtech neutrálně (jen nevým co bych s ním pak dělala).

A když jsem mluvila o té schizofrenii, tak nedávno na mě na Etude House facebooku baflo tohle:


Po chvíli pátrání jsem našla ještě jeden obrázek kde jsou vyobrazeny všechny Cleansing Foam. Jde tak trochu o obdobu pohádky O dvanácti měsíčcích.


Protože každý měsíc prý vaše pleť potřebuje něco jiného. Jasně v lednu je jinak kosa než v únoru. Moc oficiálního infa jsem neobjevila. Takže holt tohle musí stačit. Docela by mě zajímalo jak bude to balení velké, protože jestli tak jako obvykle, tak fakt nevím jak ho za měsíc stihne někdo vypotřebovat. Já i kdybych se myla 5x denně tak to prostě nezvládnu, asi si toho do dlaně vymačkávám moc málo a budu muset přitlačit.

Update: Pěny mají 100ml a cena se aktuálně pohybuje okolo 170Kč.

A aby toho nebylo málo, tak ještě jedna perla na závěr. Nově vychází i Innisfree: Creamy Lip Tint Mousse. Zdá se mi to nebo je to skoro to samé jen s mírným leskem?





9 komentářů:

  1. Etude House to s jejich pěnou pro každý měsíc zabil. Je to zajímavé, nu dobře, ale vážně existuje někdo, kdo by mohl věřit, že naše kůže potřebuje co 30 dní měnit složení přípravku a že to vůůůbec není jen způsob, jak z lidí vytřískat další peníze? O.o

    Jinak děkuju za upozornění na novinky, to mám u tebe obzvlášť ráda, že nemusím nikde složitě pátrat a takhle to člověku "naservíruješ až pod nos" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím se přiznat, že ne všechny novinky se ke mě dostanou. Stalkování čínských, japonských, korejských, filipínských, malajsijských a bůh ví jakých ještě stránek všech těch firem na facebooku nezaručuje, že se dozvím všechno. Spousta z nich snad ani oficiální vydání něčeho nového nikde moc neuvádí, ani třeba na vlastních stránkách. Dost často vydají výrobky jen pro kamenné obchody a o těch se skoro vůbec nedozvím nebo se slušným zpožděním z nějakého blogu.
      Navíc některé novinky bývají tak nezajímavé, že se mi je ani nechce uveřejňovat. Myslím že SkinFood nedávno vydal nějakou řadu s granátovým jablkem a další s černým pomerančem. Mě prostě SkinFood až tak nebere a obaly měl celkem nudné, takže tohle info jsem tu zamlčela.
      Nicméně dík za odezvu. Teď když to vím, možná se budu ještě o kousek víc snažit pátrat po novinkách.

      Vymazat
  2. Magic water lipstick se mi hodně zamlouvá :D hlavně tedy to poslední výsledné kombo, rtíky jako u BJD panenek :) Jinak též oceňuji podobné novinkové posty, blogy sleduji raději než stránky všech možných značek na FB, tam si to tímhle opravdu svinit nechci :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten tint od Etude House musím mít, odstíny vypadají krásně. Hlavně se mi líbí čtyřka a pětka :) A Cleansing Foam na každý měsíc :D? Nápad dost dobrý, akorát by mě taky zajímalo jak je to velké a hlavně cena :D
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá to že velikost balení je 100ml a cena okolo 170Kč. Jako vyskládané vedle sebe na poličce v koupelně to musí vypadat hezky, ale umím si představit lepší věci do kterých vrazit prachy. S Etude House čištěním pleti nemám úplně nejlepší zkušenost, ale třeba si pro legraci (až budu mít moc peněz) nějakou z těch pěn pořídím.

      Vymazat
  4. Ja som si jeden z Lips-Fit objednala, hned ako to vyslo a som teda zvedava - na obrazkoch to vyzera matne, ale na videu na yt kde to niekto swatchuje to bolo skor ako glossy stains, tak by ma zaujimalo ci to potom vyschne alebo ako (snad hej, ked ku tomu predavaju aj gloss)...keby to malo konzistenciu a finish ako Rosy Tint Lips tak by som bola uplne spokojna :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak sem pak klidně napiš jaké to je a jestli to za to stojí

      Vymazat
  5. Tak ty pěny jsou vtipný, taky by mohli udělat edici od pondělí do neděle, protože v pondělí jdeme poprvé do práce/školy, v pátek je party, v sobotu kocovina... Ale ty tints vypadají dobře!

    OdpovědětVymazat