sobota 14. března 2015

Konečně mám někoho na společné objednávání

Ano už je to tak, našla jsem svého parťáka na objednávání kosmetiky, takže se dělíme o poštovné. Nejsem moc příznivcem společného objednávání. Ano výhody jsou nesporné, ale na druhou stranu musíte někomu věřit natolik, že mu svěříte své prachy nebo budete věřit, že on vám dá ty svoje. Případně, že si to nerozmyslí během toho co k vám objednané věci putují, nebude se cukat kvůli změně kurzu....prostě musíte mu fakt věřit.


Mým objednávacím parťákem se se stal překvapivě chlap, je to kamarád se kterým jsem se seznámila díky My Little Pony: Friendship is Magic. Potřebuje něco slušnýho na čištění pleti, takže všechno z řady AC Clinic Daily od Etude House co vidíte na fotce, je prosím jeho. Výrobky z téhle řady už nějakou dobu používá a musím říct, že je to vážně znát. Bohužel žádnou fotodokumentaci nemám a asi nikdy mít nebudu. Béééé chci fotky namydlených polonahých chlapů.....asi moc koukám na anime poslední dobou.

No a ten zbytek je můj. Nějaké to nové Aloe od Etude House, nějaký ten pudr aby se mi tolik neleskla pleť - tenhle od Innisfree je prej dobrej, tak jsem zvědavá. Nějaké voňavé stříkání na vlasy od Misshy, protože mě vytáčí když přijdu z hospody a smrdí mi vlasy a pak ještě parfémovaná tyčinka v podobě králíčka od Tony Moly - na toho jsem hodně zvědavá.

Nejvtipnější bylo, že náš nákup stál prakticky stejně. Zas objednáváno z testerkorea, jen mě už vážně začíná rozčilovat, že PayPal mi počítá trochu jiný kurz než ukazuje ČNB. Jestli to příště ukáže zas, tak to snad zkusím normálním bankovním převodem a holt si trochu dýl počkám.

6 komentářů:

  1. Pak hoď review na tu parfémovou tyčinku, sice jsem psala, že se nerada voním, ale tyhle jsou roztomilé, že bych si klidně jednu koupila :D Mohli by udělat králíčkové deodoranty, nebo něco. (Damn, už se ten komentář odešle?)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co mám tak zkušenost s tuhými parfémy, tak mi přijde že moc nevoní nebo nejsou na kůži tak cítit jako tekuté. Na první rychlé vyzkoušení mi přišlo, že na mojí kůži tyčinka po natření voní jako šeříkové mýdlo, ale musím čuchat hodně zblízka abych jí cítila. Ale ber to fakt jako první rychlé ozkoušení jen pro tebe a nezapomeň, že na každém to může vonět trochu jinak. Pro mě je to fajn alternativa na cestování. Nerada s sebou tahám rozbitelné a velké flakony s vůní.

      Vymazat
  2. Ten pudr má kamarádka a je fakt skvělý, tak snad ti bude vyhovovat taky. Ty vůně jsou strašně roztomilé, jsme zvědavá, jaký to bude.
    Já jsem si taky našla parťáka na objednávání - jen o tom ještě neví =D. Svédsko jako asi jediná země v EU nemusí platit tu blbou DPH, protože mají s Koreou speciální smlouvu. Takže asi začnu využívat dům kamarádky ze Švédska jako překladiště...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je velmi zajímavá zpráva....teď mám chuť si mnout ruce a propuknout v ďábelský smích. Co bych za to dala, kdyby i naše země byla tak inteligentní.

      Vymazat
  3. To je dobrý, mít chlapa na společné objednávání kosmetiky :)) já k tomuto účelu občas zneužiju svoji nejlepší kámošku, té mohu totiž skutečně stoprocentně věřit :) ale je fakt, že jen tak s někým bych do podobných akcí taky nešla. Budu se pak těšit na recenze nových produktů ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I když se snažím zuřivě spotřebovávat, tak tu stejně mám pořád strašně moc věcí ve frontě a asi 20 rozepsaných recenzí. Jsem zvědavá kdy se vůbec dostanu k napsání o těhle věcech. Je to neuvěřitelný, ale pořád mám hodně zásob z výletu do Japonska minulý rok. Holt třeba gely na obočí, korektory, stíny, některé masky, peeling a tak podobně, nemizí tempem jaké jsem předpokládala.

      Vymazat