středa 4. března 2015

It's Skin: Macaron Lip Balm - Grape

Rty si poslední dobou mažu pořád. Jako, že jsou chvíle kdy sedím doma a fakt každých 20min si je musím namazat, protože mám nepříjemný pocit. Mnozí z vás teď namítnou, že to je pitným režimem, ale věřte mi není. Možná je to zimou nebo tím, že jsem si prostě zvykla se mazat.


Z předchozího nadávání víte, že balzámy do kterých musím strkat prst nemám ráda a beru je na milost jen z důvodu pěkného balení. Nejinak tomu bylo i tentokrát a tak mám doma u počítače balzám vypadající jako sladká, nadýchaná, křehká makronka. Opravdovou makronku jsem měla jen jednou a byla vážně skvělá, jen mi prostě nepřijde, že by byla až zas tak skvělá aby stála tolik. Přece jen dávat 30 a víc korun za něco do čeho dvakrát kousnete...


Musím se omluvit za kvalitu fotek. Fotila jsem venku a slunce nespolupracovalo tak jak bych chtěla. Snad vám to výsledný dojem moc kazit nebude. Na první pohled jak vidíte, vypadá balzám stejně jako by vypadala makronka bez náplně a jen na sebe položené ty půlky


No a rozdělaná už vypadá takhle. Při troše šikovnosti se do toho dají narvat rty a člověk si nešpiní prst, ale pohodlné bych to nenazývala. Jinak vůně a příchuť hroznů, kterou to podle popisku má mít, z toho trochu cítit je, ale nic brutálního.

Co se týče vlastností, je to spíš takové mazání bez většího účinku. Ano rty se vám lesknou a kloužou po sobě, ale tím to končí a o nějaké hydrataci si pohádky vyprávět vůbec nebudeme. Podle barvy by to mohlo vypadat, že balzám rty trochu zabarvuje, ale ani to se neděje.

Ve výsledku jsem poměrně zklamaná a jediné plus je pro mě hezké balení. Vyrábí se ještě varianty jahoda, zelené jablko, ananas a čokoláda, cena na ebay kolem 120kč. Takže za ty prachy bych čekala něco kvalitněji mazacího než jen 9g kluzké pomády na rty.

7 komentářů:

  1. Tak to jsem docela ráda, že jsem jí odolala - a že jsem nad ní přemýšlela dost dlouho. Jinak mám Its skin celkem ráda...

    OdpovědětVymazat
  2. A ono to přitom vypadá tak krásně. Aww~

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, proto jsem si to taky pořídila. Balzámů mám fakt hromadu a nemám ráda ty do kterých se šahá, ale tomuhle se nedalo odolat.

      Vymazat
  3. yup ten mám v zeleném, je cute ale přesně jak píšeš, nic moc -.-

    OdpovědětVymazat
  4. Kde jsi to koupila prosím napiš je to totiž nádherný!

    OdpovědětVymazat