pondělí 16. března 2015

Nová panenka - Monster High: Killer Kandy Draculaura

Čím je člověk starší, tím dražší hračky si pořizuje. I když zrovna u Monster High panenek to nemusí být úplně pravda. Já být dneska malá, tak jsem v sedmém nebi jaký výběr panenek v hračkářství mají. Za mě to byla maximálně tak Barbie v různých oblečcích a dneska je to samý Bratz, Barbie speciálky, viděla jsem i nějakou variaci panenek na Twilight, Monster High, Equestria Girls a spousta dalších. Je teda pravda, že levná sranda to neni ani tak, ono kdyby člověk chtěl každou monsterku, tak v tom nechá desítky tisíc. Naštěstí jsem vybíravá a líbí sem mi jen některé.

Killer Kandy nebo chcete-li do češtiny zprzněný název Sladké noční můry, je vážně pěkná kolekce a tak když jsme s mužem a kamarádem už nějakou chvilku okupovali regál s panenkama, rozhodla jsem se pro Dracularu. Frankie taky nebyla špatná, ale nějak se mi nepozdávaly její vlasy.

S MH panenkama jsem nikdy před tím do styku nepřišla a tak mě po vysvobození panenky z krabice (všechno bylo zatraceně hodně přidrátovaný a trvalo mi to asi 15min rozdělat) docela zarazilo jak špatný má ta chuděrka klouby. Jako já vím že je to pro děti, ale s timhle se fakt bojim hejbat abych to nějak nepolámala. Jsem zhýčkaná od Violetty na klouby, které jdou bez problémů ohýbat všemi směry. Draculaura je oproti ní takový kriplík. Občas jí ohýbání kloubů drhne nebo se bojím ohnout ruku víc abych to neurvala. Nicméně je krásná a ve stojánku drží lépe než Violetta.


Bohužel vlásky na ofince se jí v krabici malinko zmuchlaly a já nemám to srce jí s nima cokoliv dělat když jinak má krásný účes. V tomhle jsem hrozně trapná a je mi líto na věci sahat a upravovat je abych si je náhodou nerozbila.


Hodně se mi líbí detail botiček. Kdyby takové existovali v reálu (s trochu nižším podpatkem), tak si je klidně pořídím. Cukrátková lékořicová bota s podrážkou jako nalepená žvejka je prostě geniální nápad a skvěle ladí ke zbytku oblečku. Ten je opravdu hodně ozdobený lékořicovými doplňky. Pásek, náramky, ty věci co jí drží vlasy, mašle, kabelka z lékořice. Ale k Draculauře to prostě sedí. Pro mě je to jedna z nejvíc povedených MH panenek.

6 komentářů:

  1. Obě z této série mám ve wishlistu, líbí se mi ze všech asi nejvíc, většina vypadá dobře totiž jenom na fotkách a rl nic moc. Akorát už jednu základní Draculauru mám, tak by mi přišlo trochu divné mít dvě (hlavně, že mám sedm figurek s Haruhi :D). Ale přijde mi, že čím novější jsou, tím jsou méně kvalitní. Co jsem v obchodě našla znovu vydané základní panenky, tak se s detaily zrovna moc nepiplali...

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle kolekci jsem zatím vůbec nezaznamenala, děkuju za upozornění! Budu se muset do nějakého hračkářství stavit kouknout, tahle tvoje Draculaura je totiž boží *___*

    Že by vážně šli s kvalitou tak dolů? Mám jedny z těch prvních a s těmi jakože pohybuju denně (kdykoliv se mi zřítí z monitoru...) a bez problémů O.o

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná jsem fakt jen trochu zhýčkaná a přecitlivělá. S Violettou se fakt nebojím nijak kroutit, ale tím jak je Draculaura taková jemnější a z měkčího, místy až skoro gumového plastu, tak se dost bojím abych jí neublížila.

      Vymazat
  3. Zlaté MH panenky :) mám mezi svými kamarádkami i jednu, co propadla šílenství zvanému BJD, to jsou pak teprv nehorázný sumy :)) já už si pak raději pořídím nějaký ten kus HW na hraní :) Mánii kolem panenek se mi stále nějak nedaří pochopit, ani mi nepřipadají tak hezké jako ty ultradrahé BJD, ale tak hlavně, že dělají radost ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemůžu říct, že bych na BJD nikdy nenarazila. Dokonce hrozně lituju, že jsem si kdysi neudělala nějaký větší nákup když jsem narazila na sekáč kde měli i kýble s různýma BJD dílama. Holt nejsem až takový maniak abych do toho cpala ty prachy. Nejvíc se mi stejně líbí poněkud creepy zvířecí varianty.

      Vymazat
    2. Na těch kouscích bys teďka mohla i pěkně vydělávat :) ale je fakt, že ty jejich divnozviřátka jsou ještě lepší :)

      Vymazat