pondělí 20. dubna 2015

DKDN: Propolis90 Energy Ampule

To tak jednou měli v memeboxu výprodej....kolik článků na blozích by mohlo začínat podobně? Asi spousta. No takže to tak jednou měli v memeboxu výprodej a já to ze zvědavosti zkusila. Jakási propolisová olejíčkovitě vypadající věc za 6$ s tím, že poštovné mě vyšlo na 10$ a objednávala jsem dva předměty (viz článek). Mimochodem zkuste mrknout na ebay za kolik to tam maj.


Možná si říkáte proč takovou věc objednávám když mám mastnou pleť. Ona mi totiž poslední dobou okolo očí schne a navíc na tom píšou, že prý Anti Aging Program. Letos mi bude třicet, tak přece musim nějak preventit abych neměla vrásky (který už stejně mám a marně čekám, že je to nějak zmírní).

Obsah lahvičky je 30ml a dávkuje se to kapátkem což působí děsně odborně a tak si to užívám a cítím se jako šílený vědátor vynalézající nějaké příšerně výbušné sérum. Tekutina uvnitř je olejovitá, mastná s trochou propolisové vůně. Z boku na krabičce jsou pěkné barevné hvězdičky, které říkají jak moc je to účinné:

Wrinkle Improvement 5/5
Whitening 5/5
Calming 5/5
Balance Care 4/5
Intensive Moisturizing 4/5

Eeeee no tak s krabičkou fakt souhlasit nemůžu. Mám suchou a napnutou kůži na oku, máznu tam trochu Propolis90 Energy Ampule, rozmažu tu mastnotu všude po oku, čekám tak 10min než se to dokonale vsákne. Vrásky pořád mám i když už to nějakou dobu používám, bílá jsem pořád stejně, zklidněná taky, vybalancovaná zrovna tak a snad jen tu hydrataci tomu můžu přiznat.

Navíc tekutina v lahvičce rychle ubývá a to i přes to, že jí plácám akorát na oči. Kupovat to za plnou cenu, bude ze mě smutná malá panda. Takhle to domažu, ale myslím, že stejnou službu mi udělá jakýkoliv krém nebo olejíček.

5 komentářů:

  1. Mám ráda tvé blogočlánky o výrobcích, které se ale opravdu nevyplatí kupovat :) vždycky mám pak takový příjemný (i když naprosto zcestný) pocit, jak je super, že zase ušetřím :)) na hydrataci doporučuji kokosový olej, to je zatím asi to nejlepčejší mazadlo (a když člověku nesedne, může na něm smažit) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě baví na cizích blozích číst co nekupovat. Skvělé byly články co měla Černá moora o satans approved věcech. Zvlášť pak u dražších věcí se vyplatí narazit na takový článek.
      Kokosový olej jsem zkoušela. Dala jsem mu dokonce tolik šancí, že jsem si pořídila i druhé balení. Bohužel to fakt není pro mě. Vůně kokosu mě začne srát cca při třetím použití a při pátém už jí fakt nesnáším. Vůbec se to do mě nevsakuje ať to natřu kamkoliv v jakémkoliv množství. Jako bonus mi to způsobuje chuť na čokoládovou tyčinku Koko kterou skoro nikdy nemám po ruce.

      Vymazat
  2. Tyhle "ampoules" jsou teď úplně všude, prý je dobrá ta od CNP, ale je to drahý jak šlak (15 ml 25 000 KRW) :/

    OdpovědětVymazat
  3. zarazi me to, ze stal 6 dolaru,na ebayi se prodava za 25. nebyl to fake? jinde, nez na ebay se to neda koupit, aspon jsem to nepostrehla, tak za me by to svedcilo o tom, ze je ukoncen oficialni prodej, nevim, jestli bych spis nenarazila na fake. pokud se delaji fake BB kremy skin79, tak proc ne tohle? taky me zarazi, ze to bylo mastne, protoze na cosdna jsem nasla INCI a na prvnim miste je extrakt propolisu, ktery je, tusim v lihu. to slozeni je pekne, ale nedokazu si predstavit, ze by to nekdo prodaval za 6 $..tipovala bych nepovedenou sarzi/fake v tomto pripade. ale nevim
    co se tyce esenci nebo seru obecne, nekupovala bych nic levneho, nebude to ucinne. ano, Balea obcas prodava pouzitelne malickosti za 150, ale u korejske kosmetiky bych to neocekavala, tam bych tak nejak cekala, ze levne serum nebude nic vic, nez takova vodicka nebo obdoba kremu ci oleje, protoze vsechny ucinne slozky, az na kyselinu hyaluronovou, jsou docela drahe. lidi chvali Mizon, kde cena zacina na 15 $, ale i tam je to kolisave.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U Memeboxu z kterého to bylo, bych fakt nečekala, že by prodávali fake. To by si fakt taková firma patrně dovolit nemohla. Je možný, že to dostali zadarmo nebo to kupovali ve velkém, takže si mohli dovolit to hodit tak levně. Případně se zbavovali toho co jim tam leželo dlouho. Ostatně ve většině firem je tohle normální postup.
      I korejská pečující kosmetika má levnější a dražší kousky. Já ráda zkouším a pomalinku se propracovávám k dražším věcem, ale ne vždycky se mi za ně chce utrácet peníze, takže klidně zkusím i ty levnější kousky. To jak na mě fungují nebo jaký z nich mám pocit, může klidně být i mojí pokožkou a někomu dalšímu může daný produkt sedět.

      Vymazat