středa 8. dubna 2015

Novinky - Etude House: Dreaming Swan

Etude House si na letošní jaro přichystal krásnou kolekci Dreaming Swan. Pomohla jim s ní Kerrie Hess, která normálně maká pro Chanel, Vogue a takový ty známý jména. Pokud si její jméno hodíte do googlu, vypadne vám spousta krásných obrázků s převažující růžovou barvou. Rozhodně to zkuste, je to pěkné pokoukání.


Jak naznačuje první obrázek a možná i samotné jméno, bude tahle kolekce jaksi mírně baleťácká a taky pastelově růžová, fialová a oranžová. Pojďme se podívat na víc detailů.


Tak třeba pudr. Je vážně nádherný a kdyby nebyl jen v téhle narůžovělé variantě, tak o něm budu přemýšlet.


K pudru tu máme i jemně růžový štětec. Ta kraječka je přidělaná k té síťce, která chrání chlupy štětce. Takže po sundání už tam nebude. Nevím jestli je to škoda nebo ne, ale s ní by se to asi blbě udržovalo čisté. Každopádně je to milý detail.


Nesmí chybět ani nové obaly na Any Cushion. Předchozí princeznovské se mi líbili o něco víc, ale tyhle taky nejsou k zahození, zvlášť ten fialový.


V kolekci je i pouzdro do kterého si můžete schovat všechny kosmetické poklady. Je dvoupatrové, ale uvítala bych kdyby bylo i lépe omyvatelné. Všichni asi víme jak se kosmetické taštičky špiní.




Laky na nehty a nějaké ty nálepky k nim. Velmi jemné barvy asi neurazí nikoho. Možná až na mě, mě prostě ty světlounké barvy nějak neberou. Nicméně k jaru se to prostě hodí.



Krémový rozjasňovač ve třech odstínech hodnotím jako jednu z nejpovedenějších věcí z téhle kolekce. Sice nejsem rozjasňující člověk, ale tyhle mi dají hodně práce abych jim odolala.


Rtěnky jsou ve typickém EH designu, jen s malými rozdíly. Mašlička je bílá a na rtěnce je trochu potisk. Zrovna tohle mi přijde už trochu zbytečné. Etude House má už i tak dost rtěnek v různých odstínech růžové, takže přidání nových je spíš takový populistický krok doplňující kolekci.



Tak a tady už zas trochu slintám. Tvářenky jsou opravdu krásné. Trochu se bojím, že na pleti moc nebudou vidět. Zvlášť ta fialová, která se mi líbí nejvíc. Ale brala bych jí. Navíc k nim je i taková ta krásná chlupatá labuťenka. Tvářenky by se měli dát použít i místo stínů.

Jak se vám kolekce líbí? Plánujete něco pořídit? Nad čím slintáte vy?

15 komentářů:

  1. Hmm. Hmm! Připadají ti ty tvářenky lesklé třpytivé, nebo matné? Tu na to mžourám na svém monitoru a nějak si nejsem jistá ^^'

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem i na jiné obrázky a těžko říct. Korejky se na nich lesknou i tak. Ale upřímně doufám v to že jsou matné.

      Vymazat
    2. A já bych zase třpytivé :D Tak já uvidím, jestli se někde neobjeví lepší fotka, děkuju~

      Vymazat
    3. Na tomhle fb teď uveřejňovali víc fotek. Jenže zkus něco vykoukat když se ty potvory korejský lesknou https://www.facebook.com/etude.kr?fref=ts

      Vymazat
  2. Levandulová tvářenka od Baby Face už je někde na cestě z daleké země ebay, takže tady bych dala přednost té světle růžové. Highlightery vypadají skvěle a rtěnky se hodí vždycky :D Rozhodně souhlasím s tím, že koncept kolekce se povedl, ač nepřichází s ničím absolutně srdcovým, zlomovým, popřípadě kombinací obojího. Máš zkušenosti s korejskými laky na nehty?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám jeden od Etude House a není špatný. Pak mám dva od Tony Moly a ty mají dost malou výdrž. S podlakem a nadlakem mi sotva vydrží do druhého dne když něco dělám. Mytí nádobí je pro ně konečná.
      Ale ber to že nejsem moc lakovací člověk a tolik zkušeností s laky nemám. V podstatě si myslím, že je to všechno skoro stejný a liší se jen cenou. Zatím se mnou ještě žádný lak nedal tři dny s tím že bych dělala takové normální věci jako si myla vlasy, uklízela doma nebo prostě jen o něco zavadila.

      Vymazat
  3. po dlouhé době kolekce, co se mi od Etude House fakt líbí. jen mi tedy přijde, že ty ceny mají na eBay nějak vysoko. ono to bude i tím nekřesťanským kurzem, co zrovna máme, ale stejně... víc než tři stovky za oční stín / tvářenku? mi to přijde nějak moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na kurz koruny taky nadávám kudy chodím. Kdo má s tímhle nějak rozumě fungovat a nakupovat ze zahraničí! Poslední dobou se chodím čím dál víc dívat do našich drogérií jestli tam není něco použitelného a hezkého. Si našetřím a příští rok jedu na nákupní výlet.

      Vymazat
  4. OMG TO JE SUPER ROZTOMILÝ A TY RTĚNKY JÉÉ <3 Tahle kolekce se mi jako jedna z mála fakt líbí :) Ty tvářenky vypadají taky velmi slibně :)

    >>> Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo, tak ty tvářenky se mi fakt líbí ;) Jednoznačně ta fialová, to já můžu takové barvy.
    Celkově moc pěkná kolekce a i když taky nevyhledávám takové světlé líčení, tak za mě jako fajn ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Já si půjdu zaslintat nad laky a štětcem, musím s k ouknout, kolik to tu stojí... ten kurz je fakt peklo.Obzvlášť když mi banka patby převádí přes eura. Když je koruna silnější, chytím 10 000 KRW za 220 Kč, když je slabší, tak je to 280. To je sakra rozdíl >.<

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten kurz fakt bolí. Jsem zvědavá kdy a jestli vůbec se to srovná.

      Vymazat
  7. Jé, s těmi rozjasňovači jsi mi nasadila brouka do hlavy :) zrovna jsem si říkala, že by se mi nějaký hodil. Jen mám trochu obavy objednávat si kosmetiku z ebay bez předchozího zkoušení, abych pak nezjistila, že mi vůbec nesedí. I když tady by asi nebyl problém poslat to dál přes aukro nebo vinted :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Problém by určitě nebyl, tedy pokud nejsi já a nebuduješ si v hlavě hororové scénáře jak se to tomu člověku nebude líbit a bude chtít vrátit peníze nebo se bude chtít sejít a převzít to osobně a pak nepřijde....

      Vymazat
  8. Možno by som si dala povedať pri tej pudrenke... Hoci v poslednej dobe som strašne lenivá používať tú, čo mám doma. :D

    OdpovědětVymazat