pondělí 6. dubna 2015

Rosette: Hello Kitty Cleansing Wash

Tuhle odličovací pěnu jsem si vždycky přála. Je na ní Hello Kitty a tudíž určitě bude skvělá, říkala jsem si. Na ebay jsem proslintala hodiny, ale cena od 300kč výš mi přišla trochu moc a tak jsem se věnovala jiným pěnám. No a jednou v Japonsku jsem na ní narazila naživo a za příznivější cenu, kterou si bohužel už nepamatuju.


Na ebay můžete narazit až na pět variant roztomilého čištění. Collagen, Acne, Peeling (s jablkem), Cleansing (s jablkem), Mint, Peach. Moje je varianta Cleansing Wash s jablkem a kupodivu i peelingem nebo alespoň nějakýma drobnýma částečkama, který mě drbou při mytí.

Vůně pěny je fakt krásně chemicky zelenojablečná (mě chemický jabko zas tak nevadí) a taková čistá, trochu mýdlová. Po vymáčknutí z tuby jsou v bílé pastě vidět drobné částečky, které pak peelingují. Ze začátku mi to přišlo divné a nechtělo se mi používat pěnu každý den. Přece jen moje kůže nepotřebuje zas tak odrbávat. Ale pak jsem si zvykla a nebyl problém, no i když, trošku to vysušovalo, ale to už je u mě asi normální.

A pak se mi jednou rozmydlená pěna dostala do oka. Pure pain! To si neumíte představit. Od té doby jsem s pěnou byla hodně opatrná a oči brala spíš jemněji a předem je odlíčila něčím jiným. O zbytek obličeje se však pěna starala slušně a póry jsem měla čisté.

Pěny je 120g a kdyby jste někdy narazili na nějakou levnou, rozhodně jí berte. Když už nic jiného, tak v koupelně na poličce vypadá skvěle. Jen bacha na ty oči.

5 komentářů:

  1. Tu bych brala všema deseti! Mám tu mint a v létě je skvělá, ale chemický jablko je jedna z mých oblíbených vůní!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, sleduji tě už dlouho a úplně jsi mě nalákala na zkoušení asijské kosmetiky. Nejsem si jistá, jestli jsi takový článek už nedělala ale...Byla bych totiž strašně ráda za článek, kde bys doporučila různé stránky kde sehnat tu kosmetiku, jak jsi byla spokojená a tak. A třeba pokud máš dobrou zkušenost s nějakým prodávajícím na ebay, který ti k tomu ještě přihodil vzoreček. Pomohlo by mi to a myslím, že bych nebyla jediná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo díky za takovou pochvalu. Jsem ráda, že se mi tě povedlo nalákat. Občas v článcích uvádím, že objednávám z www.testerkorea.com , samozřejmě tam člověk musí počítat s poštovným. Samostatný článek zatím neplánuji, ale popřemýšlím o tom.
      Z ebay se dá taky objednávat, ze začátku jsem to tak dělala a nemám s tím problém ani teď pokud je produkt za zajímavou cenu. Akorát u BB a CC creamů si to chce dávat pozor, protože občas se objevují padělané a pokud se člověk nepídí po detailech, tak to nemá šanci zjistit. Bohužel obvykle to zjistí až když daný produkt drží v ruce. Co si tak vybavuju, na ebay jsem kupovala často od roserose shop, který myslím je registrovaný i jako rubyruby76, pak snad ještě sing-sing-girl a ideaseller_kr. Ale obvykle jsem brala prostě to co bylo nejlevnější.
      Pak existuje přímo oficiální mezinárodní eshop www.etudehouse.com ale zas člověk musí počítat s poštovným, a tím že když překročí určitou částku (teď si nejsem jistá kolik to je, snad 30$), tak mu balíček stopnou na české celnici a bude s tím vyřizování a doplácení. To je vlastně důvod proč se držím www.testerkorea.com i když to občas vyjde dráž než jinde, plus mají poštovný na váhu, tak ať je cena jakákoliv, vždycky mi na krabici napíšou 20$ a celnicí to projde bez zastavení.
      No a pak je ještě jedna možnost jak sehnat asijskou kosmetiku. Zaletět si tam a nakoupit si osobně. Pořád tu mám spoustu zásob přivezených minulý rok. Letenky do Japonska se běžně dají sehnat pod 15 tisíc a teď jsem dokonce zahlédla nějakou akci na zpáteční letenky za 9 tisíc. Levněji už to fakt nejde a kdyby to jen trochu šlo, tak hned letím znovu.

      Vymazat
    2. Z testerkorea už jsem objednávala a přijde mi to tak asi nejlepší. Několik dnů jsem se tam hrabala v těch věcech co bych tak mohla chtít a prozkoumávala tvůj blog kde co chválíš. Na ty prodejce na ebay se určitě podívám a já se právě bojím toho, že to bude nějaký padělek nebo tak něco. A kdybych měla tolik peněz abych tam mohla letět tak klidně a rovnou i s bratrem, protože se hodně zajímá o Japonsko. A děkuju za odpověď.

      Vymazat
    3. Popravdě zas s tolika padělanýma věcma jsem se nesetkala. BB creamy se občas padělají a pak mám ještě jeden krém na ruce který je taky padělek a přitom je docela dobrý. Jasně že člověku je líto peněz za padělek, ale nemusíš se bát že by ti po nanesení BB na obličej upadla hlava nebo tak něco. Já bych taky asi fakt nepoznala rozdíl mezi padělaným a nepadělaným BB kdybych nezkoumala aspoň půl hodiny obal a neporovnávala s googlem.

      Vymazat